Blogger Layouts

Monday, November 22, 2010

Nukilan Khas Buat Sahabatku Tersayang.. AIN..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. Gembira rasa hati nie.. rasa tenang sebab dapat tengok laut tadi.. best jugak la tetiba kawan ajak jalan.. g jumpa kawan dia je sebenarnya.. just follow dia je la.. ye la da lama tak jumpa kawanku yang sorang.. masa cuti sem nie la baru dapat jumpa.. tue pun bila dia dapat cuti.. kalau tak,, memang tak dapat la nak jumpa.. Ain..Ain.. ada2 aje la..

Tadi dia bawak tengok laut kat Kg. Sungai Lurus.. bukan tepi pantai tapi laut sebab xde tebing cuma ada jeti je.. laut la tue kan.. haha.. ntah, Ibu cakap camtu..dapat lepak jap je.. Sebab hari pun dah petang.. dapat tengok matahari terbenam.. Subhanallah..Cantik. Rasa cam tak puas tengok sebab dah kena balik..senja dah. (>_<)
pemandangan sewaktu MATAHARI terbenam..
Ya Allah.. cantiknya ciptaan-Nya...

Seronok dapat jalan2 dengan Ain tadi.. Nie la kawan yang tak pernah lupa kawan.. tak kisahla kita senang ke susah ke.. dia senang ke dia susah ke.. tetap ada sentiasa. Walaupun dia dihulu saya dihilir.. Sentiasa dekat dihati dan ditelinga.. hehe.. Bila cuti je baru dapat jumpa tapi still sama perangai.. GILA-GILA.. nasib baik tak GILA.. kadang-kadang orang cakap bila kita berkawan dan jarang jumpa.. bila jumpa balik rasa lain macam je.. tapi kami tak macam tue.. still macam dulu.. itulah namanya UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA.

Bersyukur sangat dapat kawan cam Ain.. walaupun kadang2 mcm org tak berapa sihat.. haha.. tapi dia tak pernah mengeluh atau berkira.. dari dulu sampai sekarang.. memang jenis yang tak kisah.. Kawan dgn Ain dari sekolah tadi lagi kowt.. sampailah sekarang.. Alhamdulillah.

Bukan xde kawan lain.. ramai jugakla.. tapi tak la rapat macam dengan Ain.. yang lain bila jumpa da rasa cam lain je.. sebab dah lama tak jumpa.. Rasa cam ada satu ‘chemistry’ persahabatan yang dekat sangat dengan Ain.. walau sejauh manapun kita dipisahkan tetap akan jumpa jugak..

nie la AIN..
dah kawan dari sekolah tadika, sekolah rendah, sekolah agama,
sekolah menengah & sampai sekarang..hehe..

Kadang2 sampai wat satu formula sendiri::
PENDIAM + TUKANG KARUT (LOYA BURUK) = Haru Biru... MEMANG SAH GILA
Kitorang memang pantang ditemukan.. mulalah nak merapu.. dua2 sama je kepala.. suka buat kesimpulan yang merapu, merepek, mengarut.. semua la kuar.. xde yg tertinggal punya..
yang nie nama dia SRI,,
kami berkawan sejak Form 2 di SMK Tunku Mahmood Iskandar
skrg blaja kat Subang Jaya amek Architecture..
katne tah lupe nme tmptnya.. huhu..


yang nie plak nama dia SAKINAH..
Kawan dari Form 1 di SMK Tunku Mahmood Iskandar
Skrg blaja kat IKM JB amek Mekanikal.. da abs da kowt..



(My ClassMate) - nie la dak2 kelas 5 Gemilang (2007)..SMKTMI
tp ada yg tiada dlm gmbr.. (^_^)

Sayang Sahabat-Sahabatku Semua..
Tidak kira Dimana Jua Berada..
UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA

No comments:

Post a Comment