Blogger Layouts

Tuesday, November 9, 2010

Baby oh Baby...

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. dapat juga idea baru untuk di tulis.. walaupun keadaan diri yang tak berapa mengizinkan.. Semalam tiba-tiba je diserang dengan sakit kepala yang teruk.. bukan pening kepala yang xboleh bangun atau nak wat pape tue.. tapi nie sakit kepala yang berdenyut-berdenyut kat sebelah bahagian kepala je.. Nak study malam tadi pun dapat separuh je.. Urmm dugaan-dugaan.. Nasib baik kawan bagi ubat sakit kepala.. Lepas telan ubat tue terus lena.. Nikmatnya.. Ntah kenapa agaknya sakit kepala dengan tiba-tiba, adakah terlalu banyak berfikir?? Fikir ape ek?? huhu.. xpun sebab semalam berjalan tengah panas kot.. teman kawan pergi kolej.. Mungkin juga..

Tapi Alhamdulillah dah kurang sikit berbanding semalam.. At the same time, nak minta maaf banyak-banyak kat kawan-kawan yang ajak keluat jalan-jalan hari ini.. Sory sesangat mungkin xdpt nak join.. B'coz my condition is not good at this time.. takut susahkan korg yang nak happy-happy plak nanti.. Maaf ye..

ada cerita disebalik sakit kepala tue..
hehe.. bila dah xde keje.. ni la hasilnya..

eh2.. tadi nak citer kisah lain tetiba kuar peristiwa semalam plak.. hehe..

Kenapa ek diriku semakin hari semakin suka sangat kat baby or kanak-kanak.. suka sangat layan mereka.. rasa seronok sangat.. Tetiba terfikir bila la nak ada baby sendiri??.. haha cam kelakar plak.. (dalam hati dok teriak..Boyfriends pun xde, nak ade baby.. Mimpi je la.. huhu..) tapi memang tak dinafikan memang suka sangat tengok baby sekarang nih.. Mungkin dah ada sifat keibuan yang tertanam dalam diri kot..

Sekarang ni dah pandai dah nak ambil gambar dengan baby.. ntah anak sapa ntah.. nak jugak..
Gambar yang ada dalam koleksi.. banyak lagi sebenarnya.. xlarat nak upload da...

nie Atiq.. anak naqibah usrah..


masa usrah minggu lepas.. jgn jeles..
bila kawan2 tgk gmbar nie..
dorg ckp : "sweet je gmbr nie..
tp kalau ada ssorg kat sblh tue lg sweet.."
sy ckp : "wah2 kwn2ku.. lmbt lg la..Msh dlm misi pencarian"


nie masa openhouse raya kat umah Presiden ISMA

nie kak nana.. lupe plak nme adik nie..
tp nie bukan anak akak nih..


nie masa kat umah kawan kat bangi..
masa wat majlis buka puasa..


nie kat Pantai Teluk Ketapang K.Terengganu..
dgn Aliya, anak buah Suzy..


Harapanku..
Moga Suatu Hari Nanti dapat
Menjadi Seorang Ibu Yang Penyayang dan Solehah

No comments:

Post a Comment