Blogger Layouts

Saturday, September 17, 2011

Memory with Them..^_^

Berkongsi pahit dan manis bersama..walau tidak selalu bersama..namun mereka tetap kawan-kawanku..
"Selemah-lemah manusia ialah orang yg tak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yg mensia-siakan sahabat yg telah dicari" - ( Saidina Ali)

Tak ku sangka kembara ku diperantauan selama 3 tahun kini hampir sampai ke garisan penamatnya..tak terasa bila ia pergi..tapi jauh disudut hati tak sabar untuk menempuh alam baru.. InsyaAllah.. Jika ada rezeki bertemu kembali.. 

InsyaAllah bulan hadapan pada 9hb Oktober 2011..maka berakhirlah pengajian Diploma Pengajian Perniagaan (BM111-UiTM student) di Kolej Poly-Tech Mara Bangi ini..9hb adalah paper terakhir final exam..tapi mungkin akan meninggalkan Bangi lewat sedikit kerana ada urusan yang harus diselesaikan.. dan hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi peperiksaan akhir akan bermula.. Sekarang tengah mood exam..tapi masih sempat nak berblog..untuk isi masa terluang.. Nak menghadap buku 24hour pun xboleh juga..Takut jadi 'Muka Buku' pula tapi bukan Facebook..
Walau apapun yang berlaku..sempat juga menghabiskan sedikit masa bersama kawan-kawan..dan ada juga memori terindah yang dapat diselitkan.. Mudah-mudahan kenangan indah ini akan terus diingati walau jasad kita terpisah jauh..Bertebaran di Bumi Allah ini..

Ini sedikit coretan yang dapat dikongsikan buat rakan-rakan seperjuanganku..

From Left (Top):Qema, Zakiah, Ain, Rauhah, Shah, Niesah, Illie, Jaa, Zura
(Bottom):Ziqah, Syafiqah, Ain, Iqa, Zaimah, Yatie, Mas, Diana, Nelisa

Ini gambar kelas kami 
Kelas 11.6.11 (Section 1 - BM111)
Semester 6

 
Sedikit coretan gambar kelas kami..
Bunga kami hanya seekor..
bunga-bunga lain ada dikelas satu lagi..
xnk gang dengan kami dah..huhu..
From Left: Shah,Niesah,Yatie n Diana
Ni masa Presentation Selling
That My Group with our product Dr. Jism
Awesome!!
Memori after presentation selling 1st day..
yang pakai shawl merah tue la lecturer kami.. Pn. Nurhidayah Rosely
Thank Madam ajar kami Selling (MKT361)!!
 yang ni pula masa Presentation Entrepreneurship
Syarikat kami.. Amal Pintar Nursery..
wah berpeluh-peluh present..lebih dari 1jam tue..
Maaf Lecturer tiada dalam gambar..
Tapi nak ucap terima kasih nuat Pn. Roslina Membar
sebab ajar kami ENT300..
 Nie masa last day kelas International Business (MGT361)
yang buat peace dua2 tangan tue la lecturer kami..
sporting sangat2..
sebab ajar kami IB

dan sebelum terlupa lecturer subject Research Methodology (MGT369)
Thank sir ajar kami RM..sir memang best!!
Yang nie aksi posing maut kami semasa di UO Damansara pada 13/9/2011
Jauh jalan..semata-mata nak keluar sama-sama..
apa-apa pun korang memang happening..

"JIKA ANDA BERSAHABAT BERSIAPLAH UNTUK BERKORBAN DEMI SAHABAT ANDA TERSEBUT, JIKA ANDA BERMUSUHAN DENGAN SAHABAT ANDA BERSIAPLAH UNTUK
MENGALAH DEMI PERSAHABATAN KALIAN"
Hannan Note: 
Doakan saya berjaya dalam peperiksaan ye kawan-kawan..
Bittaufiq Wannajah Fil Imtihan

No comments:

Post a Comment