Blogger Layouts

Saturday, April 30, 2011

Jalan-Jalan Melaka..

Alhamdulillah..peperiksaan akhir semester 5 sudahpun berakhir hari khamis yang lalu.. setelah memasuki tempoh lapan hari yang agak perit jika dibandingkan dengan semester2 yang lepas..semester kali ini agak 'tough' sikit sebab gap exam cuma selang sehari je.. Dua perkara yang menjadi sebab utama..yang pertama MINGGU EXAM HANYA 2 MINGGU BERBANDING KEBIASAAN 3 MINGGU.. kedua, FASA PERALIHAN PELAJAR DIPLOMA UiTM..dan cuti semester kali nie pun xsampai sebulan.. ermm tapi apa2 pun..exam da abis.. Hanya menunggu keputusan..mudah2an dapat keputusan yang baik..Amin..

Semalam (29/4/2011)..
da selamat terbang ke kampung halaman ku..Parit Raja kembali..hehehe.. Planning asal nak balik sendiri.. selepas 30hb..tp da abang offer nak amek..jadi ikut je la.. Petang tue terus gerak balik dari Bangi tapi abang exit sampai tol ALOR GAJAH je..sebab ingat nak singgah rumah sepupu kat MASJID TANAH..tapi tiba2 abang lupa jalan la plak..call sepupu pun xjwb2..pusing sampai AYER KEROH..sampai Mydin Mall Ayer Keroh baru sepupu call balik..takkan nak pusing balik..dah petang kan.. kiranya kami satu family wat Family Tour satu Melaka..haha.. Sampai rumah dah malam..

Family Tour Kami.. Sedikit gambar buat Tatapan..


..hujan lebat sepanjang highway pedas-linggi..

masa kat masjid area Masjid Tanah..
meneruskan perjalanan ke....

Mydin Mall Ayer Keroh
pekena Radix Fried Chicken.. sedaaappp.. ^_^


gaya2 orang yang lapar dan org yang da kenyang..

(muka happy)
on the way nak balik Johor..ikut Lebuh AMJ..
selepas nie lalu kawasan nie.. hujan je sepanjang jalan..
tak nampak jalan..
HANNAN XTVT::
start cuti..hobby baru layan citer korea..
before suka bace novel..
skg nie..oo my KIM HYUN JOONG,,
saranghae..

No comments:

Post a Comment