Blogger Layouts

Wednesday, October 30, 2013

Weakness Wednesday

Selalu ditemani air mata sejak akhir2 ni..xtau kenapa..macam ada sesuatu yang membuat hati sayu dan sedih.. cuba untuk tahan..tapi tak mampu dan akhirnya biarkan ia mengalir sendiri.. dengan harapan akan muncul sesuatu yang lega dan lapang di fikiran..

Allahu Akbar hanya engkau yang tahu dalam hatiku..apa yang tersirat disebalik kesedihan ini.. Mudah2an aku mampu untuk bertahan dan kuat semangat mengharungi kehidupan ini..

Setiap kali sedih dan hati tak gembira..selalu sangat berpura-pura biasa dihadapan orang lain terutamanya kawan2..tapi sebenarnya hanya tuhan yang tahu.. tak sanggup tengok mereka sedih juga sebab masalah diriku..

Tapi bila mengadu pada-Mu Ya Allah aku tak mampu..dengan sendirinya air mata mengalir dengan laju.. Ya Allah Engkau tempatku mengadu..Tempat untukku mengumpul kekuatan demi meneruskan sebuah kehidupan. Biar tiada siapa yang memahami diriku, namun tidak sanggup untuk hilang cinta Allah..

Semoga aku kuat menghadapi apa yang sedang berlaku ini..Mudah2an doa2 ku di makbulkan..Amin

Bukan kemewahan dan harta benda yang bertimbun yang ku harapkan namun cukuplah dengan kasih sayang dan perhatian seikhlasnya dari hati yang suci dan rela.

No comments:

Post a Comment