Blogger Layouts

Sunday, November 25, 2012

Jalan-Jalan Jonker Walk Melaka

Assalamualaikum w.b.t
Wah penat berjalan dari kampus ke Jonker Walk..Jalan kaki OK..Sebenarnya dekat je tapi saja nak berlagak..Dari UiTM KBM tu tak jauh mana pun..jalan kaki penat juga lah tapi xdela sampai tak larat.. Penat merancang nak berjalan bersama di malam hari..biasanya siang je berjalan-jalan..hari teringin nak jalan waktu malam kat Bandaraya Melaka. Seronok ke tak.. Okey tak nak cakap.. Penat kaki penat mulut mata mengantuk..tapi hati kuat nak update entry baru..Padahal esok ada event untuk kelas..kena bangun awal tapi jasadku masih dihadapan laptop..Okey 5 minit..

Jom tengok gambar..Biar gambar menceritakan segalanya.. 
Kami Berempat
Dari kiri : Saya, Isna, Intan, Iza (Roomate Intan)

Model Jonker Walk
Isna yang tiba2 jadi AYU..hehe
Snap Pict jap..
Penat Berjalan..
Depan Jonker Walk
Peace dulu..baru Blah..!!
Meninggalkan Jonker Walk meneruskan perjalanan ke Dataran Pahlawan
nak tengok apa yang best kat Pahlawan Walk malam2 buta nih..
Relaks Jap..amek gambar lagi..
Jom g Dataran Pahlawan

Seronok juga jalan malam2 buta nih..(berjalan malam2 masa ramai orang okey la..cuba jalan malam2 masa takde orang..memang tak la..) Kami jalan2 je tak beli apa2 pun..saja nak release tension..dalam masa sama nak hangout dengan member..Cuba tengok gambar tue betul2..Ada keserasian dalam pakaian kami malam nih..sesuatu yang  tak dirancang..tapi Nice!!! I Like It..

Alhamdulillah dapat juga keluar berjalan2..Penat kaki je la..takpe, exercise namanya..
Thanks korang For Make My Day..!!! Happy..Lain kali kita jalan2 lagi.. 
Selamat Malam..Sekian

No comments:

Post a Comment