Blogger Layouts

Wednesday, February 23, 2011

A Moment We Celebrate Together..!!! 21st Already...

Assalamualaikum w.b.t..
Alhamdulillah.. hari nie usiaku telah menjangkau 21 tahun 2 hari.. sempat jugak nak update blog untuk entry seterusnya..sebenarnya xde idea nak tulis entry apa..ada idea tapi idea tue tak nak menampakkan diri..sebab mood minggu nie adalah MOOD TEST.. nampak seperti BINTANG-BINTANG di KEPALA ku semakin GLOWY + GLITTERY plak..ermm nak balik rumah pun xboley minggu nie..baru planning nak balik rumah.. Terpaksalah POSTPONE minggu seterusnya.. Xpe..Berkorban demi Cita-Cita..Mudah-mudahan ada kejayaan diakhirnya..Amin.

Hari ini takde topik untuk dikongsi tapi..nak kongsi 
OUR BIRTHDAY CELEBRATION TOGETHER...
Jom dipersilakan menikmati sedikit Jamuan Ringan dari Saya untuk Semua.. 
Semoga Terhibur..!!

 HAPPY BIRTHDAY YATI & NIESAH
..21/02/2011 - 21 YEARS..

 From Left:: Yatie, Suzy, Niesah, Diyana

 From Left:: Yatie, Ct, Suzy Niesah

Ct Yatie

Tak Sabarnyer nak 'musnahkan' kek nie.. yum..yumm..

Birthday Gurls.. Niesah & Yatie

Ct..Nak suap sape nie?? Confuse2..

Sesi Suap Menyuap.. We Together..

Yeah,,Cubaan pertama dari Suzy untuk 
'cuba' menyuap dan disuap..

Alhamdulillah tue je SANTAPAN yang sempat dikongsi bersama..
Gembira masa sambut sama-sama...tapi Sedih bila fikir balik..
Sebab tahun nie tahun last kita bersama..Tahun depan belum tentu dapat jumpa lagi..
Masing-masing dah membawa haluan sendiri..
Namun hanya Satu Pintaku..
UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA...

Jadual Activity Hannan::
Minggu nie dan seterusnya...
Jeng...!! Jeng..!! Jeng..!!
Jumaat, 25/2/2011 > Test Oraganizational Behavior
Isnin, 28/2/2011 > Test Investment Management
Rabu, 2/3/2011 > Test Operations Management
Jumaat, 4/3/2011 > Presentations Malaysian Economics
& due date untuk Submit Report Assignment Operations Management

Alhamdulillah,, selesai je semua..nak kembali ke pangkal jalan.. 
nak balik rumah.. tak kira-tak kira..!!

No comments:

Post a Comment